2013. július 28., vasárnap

61.-154. hét



A turnénk következő állomásaként Mamiéknál nyaraltunk, Dédivel kiegészülve négy generációból az 5 nő és nőpalánta együtt. Emese igazán elemében volt, a legújabb szórakozása, hogy szökik. Legtöbbször enged a gravitáció csábításának, elindul lefelé és hihetetlen sebességgel kapkodja a kis görbe lábait. Néha huncutul hátrapillant, hogy lohol-e utána valaki, és ha igen visongva szalad tovább. Mivel szereti a kihívásokat, általában egyenesen nekirohan a lépcsőnek, és irigylésre méltó bizalommal vetődik a mélybe, mondván, úgyis lesz valaki, aki elkapja. Nagy szerencséje, hogy eddig tényleg volt! A másik nagy kedvenc, meg a húzogatós játék. Úgy látom ez valami feltételes reflex, hogy ha látnak valamit, ami tud gurulni és madzag van rajta, azt húzni kell.
A napjaink azzal telnek, hogy próbáljuk átvészelni a kánikulát, fogy a fagyi. Kismedencét is felfújtuk a kertbe, de valamilyen érthetetlen oknál fogva nem nagyon szeretnének beleülni, legkedveltebb elfoglaltságuk, hogy csere alapon kihordják belőle a vizet a homokozóba, az így nyert helyet pedig feltöltik homokkal.
Azt hiszem, mostanra kezdenek kiegyenlítődni az erőviszonyok a lányok között, illetve néha már Borit kell jobban félteni. Borka szokott olyat tenni, hogy szeretgetésnek álcázva jó erősen megölelgeti Emesét, de tényleg minden erejét beleadva, már szinte fojtogatva. A múltkori alkalommal Emese a pozicióját kihasználva jól beléharapott, na ne féljetek, egyből leszokott róla. Már a játékokért folytatott vitáknak sem lehet borítékolni a lefolyását. Az igazi fordulópontot mégis az jelentette, amikor valami csekélységen úgy összevesztek, hogy Emese lendületből nekirohant Borinak, feldöntötte, majd így összekapaszkodva legurultak egy kisebb lejtőn. Érkezéskor Emese került felülre és teljes erejéből püfölte tovább a nővérét. Szóval tévedtem, amikor azt gondoltam, hogy ha egy kicsit megnőnek könnyebb lesz velük az életem. Ugyanúgy rajtuk kell tartanom a szemem, mielőtt még kinyúvasztják egymást!

GySzR:

A lányok egész nap egymásra licitálva nyafogva kántálják, hogy
- Annnya! Annnya!
A mai nap 723 : 679 az állás Emese javára.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése