2015. december 27., vasárnap

187.-281. hét



Ragyogó szemekkel kísérve idén is eljött a karácsony. Sok karácsonyi mesét hallgattak a lányok mostanában, ami után Borka bizalmasan közölte velem, hogy bárki bármit mond, ő bizony sokkal jobban szeret ajándékot kapni, mint adni. Ennek ellenére idén először mi is kaptunk gyönyörű rajzokat a lányoktól, de a nagyobb örömet tényleg a Jézuska hozta ajándék okozta. Borka készlete egy jégvarázsos legóval gyarapodott, és újabb Elza babával is bővült kis családunk. Természetesen ez is éneklős, de az igazi zajkeltő mégis Emese lett a sok frissen szerzett hangszerével. Kapott egy xilofont, amihez én, a hírhedten botfülű a karácsonyt megelőző napokban éjjelente szolmizálva kottákat gyártottam. Kapott még egy digi-pingvint is, ami visszaénekel, ha játszik neki a xilofonon. Teljes a katarzis! És ha még ez sem lenne elég egy kis szintetizátort is hozott a Jézuska, amit persze zongorának hívunk. Szuper, mert előre rögzített dallamok is vannak benne, így nulla energiabefektetés mellett is képes órákon keresztül harsogni. Emeske meg persze imádja.
         Idén a karácsonyfa is igen nagy népszerűségnek örvendett, Mesi ugyanis mindent (de szó szerint mindent) felaggatott rá, amihez csak tartozott madzag. Így Vízkeresztig egy méter magasságig extra díszítést kapott, nyakláncokkal, akasztós plüssállatokkal és maradék szalagokkal. Annyira kreatívak, hogy jövőre jobban bevonom őket az angyalkodásba, már alig várom!

GySzR:

Emese kapott egy olyan babát, amelyik beszél, ha megnyomják a hasát. Csodás mondatai vannak, mint például „én vagyok a legjobb barátod”, „nézd milyen nagyra nőttem!”, „puszilj meg!”. Amikor ezt az utóbbit Emese meghallotta, teljesen kikelt magából:
- Dehogy puszillak!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése