2015. március 15., vasárnap

146.-239. hét



A lányok viszonya igen ellentmondásos és ingatag. Képesek 5 percen belül túlcsordulóan imádni, majd szívből gyűlölni egymást és fordítva. Mivel még ebben a korban nem is igyekeznek leplezni az érzéseiket, a viselkedésük tökéletesen tükrözi az éppen aktuális helyzetet. Néha magukra csukják az ajtót és játszanak, én meg imádom hallgatni, ahogy dumálnak egymással. Aztán egy váratlan pillanatban borul a bili és simán egymásnak esnek. De nem akárhogy! Rugdosva, pofozkodva, hajattépősen. A kádban ülve is egyik percben teljes egyetértésben mossák egymás hátát, majd egy perccel később egymás haját mossák, de nem annyira kedveskedésből, hanem dühből, visítva. Emese néha hosszasan kesereg azon délelőttönként, hogy Borka oviba megy és nem tudnak együtt játszani, majd délután mindent megtesz azért, hogy minél lassabban érjünk oda Boriért az oviba majd ölre mennek, hogy kire figyeljek és eszük ágában sincs együtt játszani. Néha irtó kedvesen megosztják egymással még akár a szentnek számító csokijaikat is, máskor meg azon képesek vérig sértődni és örök haragba kerülni, ha valamelyik csupán 2 másodperccel előbb kap egy szeletet a 10 dkg szalámiból. Néha örömmel játszanak fodrászosat, Borka fésüli a húgát, és mintha hájjal kenegetnék egymást úgy dicsérgetik kölcsönösen egymás frizurája és copfjait, aztán mire legközelebb odanézek, épp a tükör előtt lökdösődnek, és azt üvöltik, hogy „én vagyok a leggyönyörűbb, te pedig csúnyaaaa vagy!”.
         Szerintem néha ők maguk sem képesek követni a saját hangulatváltozásaikat. De valószínűleg erről szól a testvéri lét. Egyszerre testvérek, a legállandóbb játszótársak, a legfőbb szövetségesek (főleg ellenem), a legjobb cinkosok és szerencsére a legjobb barátnők és mindezzel egy időben a legfőbb riválisok. A figyelemért, az elsőbbségért, a kizárólagosságért és az összes materiális és nem materiális javakért. Összességében azért talán és remélem mégis pozitív az egyenleg…  

GySzR:

A lányok a játszótéren homokoztak épp egy kölcsön lapáttal, hármasban Borka egyik ovis barátnőjével. Hirtelen megjelent a színen két hat éves forma kisfiú, akik a homokozó lapátot kérték. A két nagyobb lány lefagyott és épp kezdett legörbülni a szájuk, amikor Emese hirtelen talpra szökkent épp, hogy nem tette csípőre a kezét és rámordult a két nagyfiúra:
- De hát nektek már van lapátotok!
Mire ők fogták magukat és eloldalogtak, Emese meg mint aki jól végezte dolgát, visszaült várat építeni. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése