2012. június 24., vasárnap

4.-97.-hét

Emese határozottan gömbölyödik, a combján már öt hurka van, de ami engem végképp elképeszt, hogy a karján is van négy! Az alkarja és a felkarja közepén is húzódik egy-egy helyes kis redő, ha pedig a Jancsi és Juliskában lennénk, már érdemesebb lenne az ujja helyett valami csirkecsontot kidugnia.

A nagy hőségre való tekintettel, Borkáról lekerült a pelenka és Hello Kitty-s rózsaszín bugyikban rohangál fel-alá a kertben. Az apja tett egyszer egy olyan meggondolatlan ígéretet, hogy csokit kap, ha produkál a bilibe. Így aztán Borka minden esemény után ráül a bilire, jó esetben három egész másodpercig ott is marad, aztán közli, hogy akkor kéri a csokiját (= azt mondja, hogy cso-cso). És ha már itt tartunk, míg Borinak csecsemőként az volt a specialitása, hogy a lapockájáig össze tudta kakálni magát, a húga más fronton igyekszik a csúcsra törni: ő a bokájáig juttatja le az anyagot.
Borkának azt hiszem mostanra esett le, hogy miről szól ez a testvér dolog és annyira még sincs ínyére. Próbál mindenkit maga köré gyűjteni, leginkább azzal szeretne játszani, aki pont Emesét dajkálja és úgy összességében egy hisztis kis zsarnok lett belőle. A húgáról meg ő sem tudja, hogyan vélekedjen, mert még mindig töretlen lelkesedéssel nézegeti, igyekszik gondoskodni róla, hogy neki is adjunk enni, a maciját is felajánlja és erősködik, hogy Emese is hintázhasson, de azért a simogatások közé már becsempészik egy-egy lábgyömöszölést, de ha úgy jön ki a lépés, képes nekifutásból is ráütni. Azért remélem, hamarosan kiheveri trónfosztás traumáját és kinövi ezt a hiszti pipiséget.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése