2014. július 20., vasárnap

112.-215. hét



A délutáni altatás továbbra is a nap legneuralgikusabb pontja. Vagyis számomra biztosan. A napokban a végén elfogyott a türelmem, kijöttem és rájuk csuktam az ajtót. Tíz perc múlva arra mentem be, hogy Borka bemászott Mesi ágyába és majdnem tisztába tette. A használt pelenkáját levette, kitörölte a fenekét és mivel a tiszta pelenkát Emeske neki sem hagyta feladni, épp egy bugyit próbált felrángatni rá és közben fennhangon magyarázta neki, hogy akkor viszont a bilibe kell pisilnie. Lehet, hogy egyszerűen Borira kéne bízni a szobatisztaságra nevelést? Amúgy a dolog jelenleg úgy áll, hogy Emesét látszólag egy cseppet sem zavarja a pelenka, azt a 10 másodpercet leszámítva, amíg feladom rá. Tökéletesen tisztában van azzal, hogy mi a bili és hogy hogyan kell használni a WC-szűkítőt, viszont ezt a tudását csak arra használja, hogy lenyűgözze a szívének kedves egyéneket. Ha sokat beszélünk a témáról, vagy vaj van a füle mögött, és kedvemre szeretne tenni, vagy éppen aludni kellene, akkor belepisil. Teli vigyorral végignézi, ahogy Borkával eljárjuk a kiérdemelt pingvintáncot és rém büszke magára. De ezen felül nem érdekli a dolog, sose szól, ha pisilnie kell, eszébe se jut, hogy ilyen csacskaságok miatt megszakítsa a fontos elfoglaltságát és teljesen hidegen hagyja, ha netán bepisil.
         A lányok továbbra is Mamiéknál töltik napjaikat hintázással, homokozással, pancsolással, fagyizással, röviden szólva kényeztetéssel. Annyira belejöttek (Mamiék is, nem csak ők), hogy 4 év után először magukra hagytuk őket 3 napra. Kétségtelen, hogy ennél jobb helyen nem is lehettek volna, mégis mire hazaértünk, Borka belázasodott, de úgy, hogy másnapra már semmi baja sem volt… tiszta pszichoszomatika. Emese pedig úgy fogadott, hogy rám sem nézett, csak állt leszegett fejjel, biggyesztve. Amikor megkérdeztem tőle, hogy haragszik-e rám, csak nagyokat bólogatott, aztán nagy kegyesen megengedte, hogy megpusziljam. Reméltem, hogy egy nap alatt sikerült kiengesztelnem, de tévedés. Másnap ugyanazt a biggyesztős bólogatást kaptam a kérdésemre, csak még azt is hozzátette, hogy

IGEN!

GySzR:

Meskete nem tudom honnan szedte, de ha nagyon elégedett magával, például befejezte az evés, vagy jó nagy tornyot épített, magasba emeli a kezét és vigyorogva elkiáltja magát:
- Tadadam! Hihi! – így garantáltan átragad a jókedve!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése