2013. május 19., vasárnap

51.-144. hét


Fantasztikus hírem van, Emese egyértelműen elindult. Kedvenc foglalatossága, hogy ha egymástól pár méter távolságban leülünk a földre, akkor lelkesen, fülig érő szájjal totyog egyik kitárt karból a másikba. Meg kell jegyeznem, hogy csal, ugyanis az utolsó fél méteren már vetődik. Megkapó ez a feltétlen bizalom, de semmiképpen sem alaptalan. Pillanatnyilag úgy látom, nincs is szivet melengetőbb látvány, mint egy 73 centi magas emberpalánta, ahogy széles terpeszben állva próbálja egymás elé helyezni a 18-as kis lábait, miközben behúzza a nyakát és mindkét karjával egyensúlyoz, az arcán pedig másodpercek töredéke alatt váltakozik a teljes koncentrálás és a büszke mosoly. Irtó kitartó, hiába csetlik-botlik, bár még közel van a feneke a földhöz. A legjobb hatékonyságnövelő pedig az, ha egy-egy zoknit szorongat közben a kezeiben.
         De hadd büszkélkedjek egy kicsit Borival is, képzeljétek mindjárt olvas! Na jó ez azért erős anyai túlzás, de múltkor mentünk az utcán és az aszfalton volt egy hármas, mire Bori felkiáltott, hogy Bori betű! Majdnem. De azóta gyakran böngészi a feliratokat B betűket keresve, aztán mostanában kedvencei az „Eladó” táblák az Emese betű miatt, de ismeri még az Anya, Mami, Dédi és Kati betűt is, sőt hogy tovább lódítsak, legközelebb ő fog gépelni én meg csak diktálok, mert már a klaviatúrán is megtalálja őket. A liftgombok révén pedig ismeri a 0, 4, 1-es számokat. De itt kicsit zátonyra futottunk, mert hiába ragasztgatjuk nagy lelkesen az Óceán mániás matricákat, a számokat nem hajlandó megtanulni. Persze, lehet, hogy túl izgik a matricák, a lelkesedés így is tovább tartott, mint az album és az akció, így egy második könyvbe is belefogtunk. Itt még akadnak lyukak, szóval akinek van felesleges cserealapja és be akar vágódni Borinál, írjon!

GySzR:

Borkának vettem nagyon puccos omega-3-as multivitamint, ami formátumra olyan, mint a gumicukor csak hal alakú. Imádja. De hamar rájöttem, hogy öreg hiba volt. Tudjátok, mire riadok fel hajnalban? Bori azt ordítja a bébiőrön keresztül, hogy
- Gumihalat! Anya, Gumihalat!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése